vv Bakkeveen 1 – sc Deinum 1

ik

Geplaatst in: Bakkeveen

8 reacties op “vv Bakkeveen 1 – sc Deinum 1

 1. Albano zegt:

  Tsja dit wordt belangrijk duel, Deinum wint veel momenteel; en bij winst van hun …Tsja lange ballen naar onze spitsen of via de zijkanten bal voor ….Zet hem op gelet op bovenstaande. !

 2. supporter zegt:

  Het zal idd een zware dobber worden, van de laatste 6 wedstrijden heeft vv Bakkeveen maar 1 keer gewonnen. De 6 punten die Bakkeveen heeft binnengehaald hadden er 18 kunnen zijn. En Deinum heeft de laatste 6 wedstrijden niet verloren en heeft 14 punten binnen gehengeld. Als vv Bakkeveen 2de wil blijven zullen ze a.s. zondag sowieso moeten winnen van Deinum.

 3. Albano zegt:

  Zo zijn inderdaad de “harde” cijfers, wat morgen moet gebeuren is de speelstijl aan te passen naar het aantal doelpunten dat is gerelateerd aan lange ballen, en over de zijkanten ……we zullen zien…come on boys ..

 4. Elpaso12 zegt:

  Geweldig resultaat!! Veel strijd geleverd en wij “kleunen: er ook eens in..zie gele kaarten als bewijs., mooi zo.
  Nu naar “de sweach” ., voorbij Lauswolt rechts af.,, weer zelfde inzet!!!

 5. Albano zegt:

  Proficiat Team en trainerstaf!! je ziet de teamgeest groeien dit seizoen en gelet op de laatste resultaten , het gevoel we kunnen dit goed afmaken met zijn allen..Zondagmiddag thuis tegen..maakt niet uit…(zevenhuizen), we kunnen alles aan nu…mooi weer en veel supporters aan de lijn stimuleert team ook altijd.. En: lange ballen …

 6. Albano zegt:

  Top! Mooie open “lange ballen” naar voren!, en over de zijkanten..zo creeren we de meeste kansen. Plus natuurlijk onze goede inzet en teamgeest. We wennen er wel aan zo;;; Op naar sneek ..zelfde uitgangspunten

 7. Albano zegt:

  Sneek ,Was er weer net als vele supporters uit bakkeveen: : Black-Boys : leuke pot…wachten op doelpunten…beide teams hadden de kansen…2e helft langeballen c.q. voorzetten keeper onder druk en mooie winst voor bakkeveen..!!! …Proficiat mannen …En..DOOR……

 8. Albano zegt:

  Aanvulling : Tsja en Door– ! ja naar de 3 klasse ..top mannen en een ieder : spelers, team ,bestuur ,supporters en sponsoren ! Geweldig gedaan…

Geef een reactie