Pasen vieren bij Evangelische Gemeente

Evangelische gemeente Roderesch – Haulerwijk viert Pasen.

Vrijdag 15 april is er een goede vrijdag dienst in Roderesch. Hier wordt stilgestaan bij het lijden en sterven van de Here Jezus door middel van zang, avondmaal en prediking. Aanvang 19.30 uur.

Zondag 17 April om 10.00 uur is het Paasfeest.

We ontmoeten elkaar in de grote zaal van de Oerdracht in Haulerwijk. Daarna is er voor de kinderen een mooi theater programma in de koffiezaal. De kinderen ontmoeten Pluk en Pier van theater Deksels. Theo Dekker van theater NO MORE LIES neemt de tieners en volwassen mee in een verhaal dat je aan het denken zet. Het verteltheater over het wonder van Pasen

Dit boeiende feest sluiten we met elkaar af in de grote zaal. Na afloop zal er gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie, thee of limonade met toepasselijke lekkernijen. Gemeente Roderesch – Haulerwijk heet jong en oud van harte welkom.

Geplaatst in: Kerken

Geef een reactie