Poll: Was en is de sponsor wel passend bij het Bloeizone concept?

Het is al een tijd geleden dat er een poll is verschenen op Bakkeveen.nl. Bij deze een ingezonden poll.

Afgelopen vrijdag finishte de Easytoys Bloeizone Fryslân Tour in Bakkeveen. Er ontstond discussie over de sponsor “Easytoys”. Was en is deze sponsor wel passend bij het Bloeizone concept. Wat vind jij?

Was en is de sponsor wel passend bij het Bloeizone concept?

Bekijk resultaten
Reageren? Klik op de vraag en plaats de reactie onder het nieuwsbericht.

Laden ... Laden ...
Geplaatst in: Algemeen

1 reactie op “Poll: Was en is de sponsor wel passend bij het Bloeizone concept?

  1. Albano zegt:

    De organisatie van sportwedstrijden , in dit geval wielrennen, moet een sponsor zoeken die past bij het evenement en niet andersom. In het verleden was er een voetbalclub met slechte reputatie die gesponsord werd door een reisaanbieder. Ze zijn ermee gestopt i.v.m. afname aantal boekingen. M.a.w. het is niet goed voor het evenement als zodanig, en het dorp in het bijzonder.

Geef een reactie