Kracht van je bekken; nog enkele plaatsen vrij.

De kracht van je bekken
Lichaamswerk voor een gezond bekken

Nog enkele plaatsen vrij …..

De kracht van je bekken
Het bekkengebied wordt terecht beschouwd als de ‘zetel van onze ziel’ en veel bewustwordingstradities richten zich dan ook op het vrijmaken van de energie die in het bekkengebied sluimert.

Behalve bij seksuele gevoelens, speelt ons bekken een fundamentele rol in de volledige expressie van àl onze gevoelens. Wanneer je een goed contact hebt met je bekken, ervaar je meer zelfvertrouwen en kun je voelen, dat je veel steviger staat in allerlei situaties in je dagelijkse leven. In de westerse cultuur is het niet gebruikelijk veel aandacht aan ons bekkengebied te besteden. Meestal wordt de aandacht er op gericht wanneer er problemen zijn zoals lage rugklachten, ongewenst urineverlies, menstruatiepijn en (dreigende) verzakkingen. Klachten die veel ongemak, beperkingen in de bewegingsvrijheid en schaamte met zich mee kunnen brengen.

Er is een eenvoudige en doeltreffende manier om de conditie in het bekkengebied te verbeteren. Sterke bekkenbodemspieren zorgen voor een sterke bodem om je inwendige organen te dragen. Omdat het bekken een goed doorbloed gebied is zijn de spieren tot op hoge leeftijd te activeren en te trainen. Een sterk en soepel bekken geeft energie en zelfvertrouwen. Ook je beleving van seksualiteit kan erdoor verbeteren.

Voor wie is deze groep?
Deze groep is voor vrouwen in elke levensfase, van jong tot oud, voor vrouwen die meer energie en kracht in hun leven willen ervaren. Voor vrouwen met en zonder klachten. Ook wanneer je geen speciale klachten hebt, geeft het doen van de oefeningen een vitaler en krachtiger gevoel.

Waar en wanneer?
Tijd:     Woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. 6 bijeenkomsten van 2 uur.
Data:   16, 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april 2022.
Plaats: Dúnhoeke, Mjûmster Wei 16, Bakkeveen.
Prijs:   € 210,-

Aanmelden of meer informatie
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?
Dan kun je contact opnemen met Sietske Russchen
0516 – 54 14 64 of 06 – 25 26 06 59
www.sietskerusschen.nl

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie