Jennifer Plein: Diëtist in Bakkeveen

Vanaf maar 2021 heeft diëtistenpraktijk Jennifer Plein haar deuren geopend in huisartsenpraktijk Bakkeveen. Iedereen uit Bakkeveen en omstreken is daar welkom. De mensen die niet goed ter been zijn, geen tijd hebben om naar de praktijk te komen of elders in het land wonen, kunnen on-line begeleid worden.

Wil je de lente in bruisend van de energie, kom dan naar praktijk Jennifer Plein – diëtist, voor voeding die bij je past. Zij kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon. Als je kiest voor individuele begeleiding, wordt er samen gekeken naar wat je klachten en doelen zijn. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan je voeding en levensstijl. Je dagindeling, werkschema, gewoontes en voorkeuren vormen hiervoor het uitgangspunt. Op basis daarvan wordt er een voedings- en leefstijlplan gemaakt dat past bij jou én bij je manier van leven.

Ook kan je Jennifer Plein uitnodigen voor een lezing of workshop en jouw vrienden, medewerkers of leden van je sportclub bewuster maken van voeding. Samen bespreek je dan de onderwerpen en Jennifer Plein ontwikkelt een interactieve presentatie of workshop op maat.

Wacht niet langer en bel haar op voor een persoonlijk advies op maat.

Tel: 06 1803 3605
Email: [email protected]
Website: jenniferplein-dietist.nl

Geplaatst in: Bakkeveen, Bloeizone Bakkeveen

Geef een reactie