Vacature Gastheer/Gastvrouw bediening op prachtige locatie!

Nieuw Allardsoog is dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Noord Nederland. Het bedrijf ligt in een mooie omgeving grenzend aan prachtige natuurgebieden vlakbij Bakkeveen. Op het landgoed bevinden zich zalen voor meetings en evenementen, groepsaccommodaties met hotelkamers, en een restaurant.

In ons restaurant ontvangen wij onze gasten voor ontbijt, lunch, borrels en diners. In de weekenden verblijven families en/of vriendengroepen in onze groepsaccommodaties. In ons restaurant werken we met veel biologische en gezonde producten, en ons vlees komt van eigen Galloway runderen die op het landgoed grazen.

Je bent verantwoordelijk voor een gastvrij onthaal en leuke bediening van dranken en gerechten aan tafel of in de vorm van een buffet. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het verwelkomen van gasten, opnemen en serveren van dranken, mise en place in het restaurant, het gereed maken van vergaderbreaks en buffetten, opruimwerkzaamheden, en het voorbereiden van vergaderzalen voor de volgende bijeenkomst.

Wat wij vragen:

  • Je bent gastvrij, service gericht en doet graag een stapje extra om verwachtingen van gasten te overtreffen.
  • Je hebt een representatieve uitstraling.
  • Je hebt oog voor detail, kwaliteit en hygiëne.
  • Je hebt de capaciteiten in huis voor een baan in de horeca, ervaring is dus geen vereiste maar wel geliefd.
  • Je bent breed/flexibel inzetbaar, er is een afwisseling van avond en dag diensten. Gemiddeld ben je 3 van de 4 weekenden vrij!

Wat wij bieden:

We bieden jou een leuke (bij)baan op een unieke locatie en in een gezellig en gedreven team. Je hebt diversiteit in de werkzaamheden welke vaak overdag en/of ’s avonds zijn en weinig in het weekend. Het aantal uren is in overleg af te stemmen op jouw wensen. We zijn een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer. Verder organiseren we jaarlijks een personeelsuitje en gezellige borrels als we iets te vieren hebben.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] met het onderwerp sollicitatie. 

Voor vragen kun je ons ook gerust bellen: 0516 – 543888.

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Nieuw-Allardsoog

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie