Maak kennis met Mindfulness

Een ochtend voor jezelf

Waar en wanneer?
Zaterdag 19 februari 2022 van 9.30 tot 12.00 uur, in het conferentiecentrum Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei  6 in Bakkeveen.

Wat gaan we doen?
We mediteren binnen en buiten in het mooie natuurgebied, doen eenvoudige bewegingsoefeningen. Je vergroot je veerkracht en je krijgt praktische handvatten waar je ook thuis mee kunt oefenen.

Wat is het?
Mindfulness is een vorm van mediteren waarbij je oefent om met een vriendelijke en open houding aanwezig te zijn, in het huidige moment, zonder ergens naar te streven, zonder iets te hoeven veranderen of jezelf te veroordelen.

En dat is een kunst. Want vaak willen we dat situaties anders is: we willen plezierige gevoelens graag vasthouden. Of we verlangen naar iets waarvan we denken dat we daar in de toekomst gelukkiger van worden. En bij onplezierige gevoelens, negatieve gedachten of pijn hebben we vaak de neiging deze af te keuren of te onderdrukken. Door regelmatig te mediteren kom je in contact met wat er werkelijk in je leeft en kun je meer rust en ontspanning gaan  ervaren.

Voor wie?
Voor iedereen die belangstelling heeft.

Meedoen?
Kosten € 35,- per ochtend. Deze Mindfulness ochtenden organiseer ik 1 keer per maand, Wanneer je graag wilt deelnemen en je de kosten niet kunt betalen, neem dan contact met mij op. Ik ben van mening dat geld niet de reden mag zijn om niet mee te kunnen doen.

Opgave via 0516 541464 of stuur een mail met je gegevens naar [email protected] Meer informatie www.sietskerusschen.nl

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie