Vacatures Waldsang 2022

Voor het seizoen 2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om ons leuke en gezellige team te versterken!

Vakantiebaan in de horeca
Als medewerker in de horeca zorg je er onder andere voor dat onze gasten terecht kunnen voor een lekkere kop koffie, dat onze jongste gasten kunnen spelen in indoorspeeltuin ‘Joepie Toepie’ én bak je de lekkerste friet van Friesland! Wat wil je nog meer?! Ben jij de scholier die een paar uur in de week over heeft voor de leukste bijbaan?

Schoonmaak
Hou jij ook zo van de frisse geur van een schone badkamer? Zorg jij ervoor dat je bij onze gasten een glimlach op hun gezicht tovert als ze de sleutel van hun accommodatie omdraaien? Ben jij flexibel, servicegericht, heb je oog voor detail en ben je gastvrij?
Dan zoeken wij jou!

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenomschreven functies?
Vul het online formulier in op de website www.waldsang.nl/vacature

Voor meer informatie over de camping kun je kijken op www.waldsang.nl.

Geplaatst in: Waldsang

Geef een reactie