Pret Injectie Festival

Oudejaarsdag is veel te mooi om niet samen vieren! Daarom boosten Café de Brink, Noovids en Radio Videostream Afzetlint jouw oudejaarsdag vanaf 16:30 uur geheel veilig tot een belevenis vol pret, humor, liefde, verlichting en plezier! Het Pret Injectie Festival!

Wat voor ‘boostershot’ kunnen we van jullie dan verwachten? We dachten dat je het nooit zou vragen! Ten eerste: het is geen reclamecampagne van Hugo en Mark. Op onze pret injectie zit geen scherp puntje.

De pretbeleving die over de hele dag is uitgesmeerd voor de optimale plezierbeleving bestaat uit drie delen: namelijk: deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4.

Deel 0: 16:00 uur                      Start van de video livestream op www.radioafzetlint.nl

De hele dag is te volgen via een professionele livestream. Dus niet via een knisperend webcammetje met een vertraging van 107 seconden, maar via een strakke verbinding van TV kwaliteit. Vanaf 16:00 warmen we rustig op met voorpret, muziek, interviews en loltrapperij.

Deel 1: 16:30 – 18:00 uur         Haal jouw smakelijke boostershot in de Drive through pretstraat!

Stap 1: Schrijf je voor donderdag 22:00 uur op www.cafedebrink.nl in voor de ‘Pret Injectie Borrelplank vol verrassingen’. Voor 25 euro ontvang je voor twee personen een tas met o.a. oliebollen, bubbels, bier, diverse soorten worst en vlees, olijven, smeersels, toast, kaas en meerrrrrr.

Hiermee gaan we met zijn allen om precies, klokslag 00:00 uur proosten op een nieuwjaar vol pret en vrijheid! En ben je nou met 4 personen? Dat is toch geen probleem! Want 2 keer 2 is 4 en bestel je gewoon 2 pret injectie borrelplanken! En weet je wat het mooie is? Je mag de borrelplank zelf komen halen!! En dat is nou precies wat je wilt!

Stap 2: Vanaf 16:30 uur begint jouw pretbeleving echt! In een 150 meter lange pretstaat onderga je de oudejaarsdag boosterervaring die je nodig hebt om dit jaar toch nog feestelijk af te sluiten! Als je in je auto, fiets of lopend vanaf de Merskekamp links richting De Brink afslaat, word je overdonderd door de verrassende pret Drive Through straat! Dat is wel even wat anders dan bij de Mac Donalds. Dompel je onder in 150 meter licht, geluid, plezier, humor en verrassing en de hoogtepunten uit 2021! Scheur er niet als Max Verstappen doorheen, want wie weet komen we later in het programma nog wel op de pretstraat terug. Gedurende deze ervaring ontvang jij je pretpakket.

Tijdens de gehele Drive Through is Videostream Afzetlint aanwezig om alle pret te verspreiden via de livestream!

Deel 2: 19:30 – 22:25 uur         Oudejaarsquiz

Nadat iedereen het maagje rond heeft kunnen oliebollen en het slokdarmpje soepel heeft kunnen laten worden gaat vanaf 19:30 uur de livestream weer voor iedereen open met muziek, pret en plezier!

Aan de hand van het uitermate feestelijke jaar 2021 gaan we vanaf 20:30 uur via Videostream Afzetlint  op vrolijke en humoristische wijze het jaar doornemen met de Oudejaarsquiz! Dit geeft Jacobus en Frank ook nog even de gelegenheid om op geheel eigen wijze hun licht te laten schijnen op enkele gebeurtenissen van het jaar.

Uiteraard geen oudejaarsquiz zonder fantastische prijzen!

Deel 3: 22:25- 23:45 uur           Oudejaarsconference Peter Pannekoek

De officiële oudejaarsconference hebben we dit keer uitbesteed aan Peter Pannekoek. Hij heeft beloofd wel binnen 3 uur van het podium te gaan!

Deel 4: 23:45 – 00:00 uur         SPECTACULAIRE LICHTSHOW + GEZAMENLIJK AFTELLEN

Het absolute hoogtepunt van de dag! Een speciale, spectaculaire, duizelingwekkende lichtshow op de Brink die live te volgen is via de livestream! Jouw boostershot op een geweldig 2022 vol vrijheid!

Wij hebben er zin in! Deze pretinjectie wil je samen met je dorpsgenoten niet missen!

Deel 6: 2022

We zien wel hoe het loopt na 00:00 uur!!

Met feestelijke groet,

Café De Brink

Noovids

Videostream Afzetlint.

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen, Oproepen

1 reactie op “Pret Injectie Festival

  1. Sako zegt:

    Geweldig goed bezig

Geef een reactie