Winnaars Sinterklaas kleurwedstrijd

Afgelopen zaterdag zijn mijn Pieten bij jullie langs geweest om jullie dit jaar toch even te kunnen zien en om een cadeautje bij jullie langs te brengen. Sommigen van jullie vonden het best wel een beetje spannend. Ook waren er een aantal van jullie die nog in huis moesten blijven omdat ze een beetje ziek waren. Dat was wel jammer, maar de Pieten en ik hopen dat jullie het leuk hebben gevonden.

Veel van jullie hadden ook een kleurplaat voor mij gekleurd. Die hadden jullie allemaal mooi in een emmer of een doos bij de voordeur gezet. Ik ben best lang bezig geweest om alle kleurplaten te bekijken en kon wel zien dat jullie erg jullie best hadden gedaan.

Hieronder staan de kinderen die een prijsje hebben gewonnen:

 • Elena Knol – 7 jaar
 • Silde van der Velde – 6 jaar
 • Djeany Groenewold – 5 jaar
 • Elise Boonstra – 4 jaar
 • Lieke ten Hoor – 3 jaar
 • Jara van der Meulen – 2 jaar

Het prijsje wordt binnenkort bij jullie langs gebracht!

Sinterklaas en de Pieten

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

1 reactie op “Winnaars Sinterklaas kleurwedstrijd

 1. mevrouw Raadeens zegt:

  En krijgen we die mooie winnende kleurplaten hier ook te zien?
  Of weet Sinterklaas niet hoe hij dat moet doen? Misschien weet één van de Pieten wel raad.

Geef een reactie