Survivalteam uit Hengelo wint 45e Opsterlandse WAMPEX

Survivalteam wint WAMPEX 2021-I

De 45e Opsterlandse WAMPEX is afgelopen vrijdagnacht (12-11-2021) gewonnen door het Survivalteam uit Hengelo. Met een looptijd van krap vijf uren en twee gemiste letters scoorden zij een eindtijd van 5:21uur. Hun naam zal worden gegraveerd op de Autobedrijf Wagenaar wisselbokaal. Tweede werd de groep Voluit! uit Zwolle met een eindtijd van 6:33uur. De derde prijs ging met de groep Onepex mee naar Emmen. Hun eindscore was 6:39uur. De wandel/puzzeltocht van 27,5km liep weer grotendeels door landerijen, bosschages en onverharde paden. Van de 90 ingeschreven teams verschenen er 66 aan de start. Hiervan liepen 18 groepen de ‘korte’ variant van 22,2km. De bezembus van Taxi Moll vervoerde naast enkele tientallen individuele uitvallers 3 complete teams naar de finish. De Modder Famkes uit Delfstrahuizen zijn met een looptijd van 10:48u het langst onderweg geweest.

 


 

WAMPEX II en III gecanceld!!

Helaas is het duidelijk geworden dat WAMPEX II en III geen doorgang kunnen vinden zoals gepland. (is te lezen op Wampex.nl)
Dat is jammer! We hebben alles op alles gezet om het evenement binnen de geldende regels te laten doorgaan. Met de nieuwe maatregelen per 13 november kan dat niet meer. Hoe en wanneer deze wél worden georganiseerd zullen we spoedig bekend maken. Wij zijn ons er van bewust dat de huidige maatregelen gelden tot 3 december maar gezien de huidige ontwikkelingen is het zeer onwaarschijnlijk dat WAMPEX III toch zou kunnen doorgaan. Daarom gaan we de WAMPEX weer afbouwen. Alle ingeschreven groepen ontvangen binnenkort automatisch bericht. We gaan er voorlopig vanuit dat WAMPEX II doorschuift naar 11 november 2022 en WAMPEX III naar 25 november 2022.

 

Voor de laatste info zie www.wampex.nl.

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen

Geef een reactie