Slûswachter later in de bus

De Slûswachter van de maand november 2021 zult u later dan gewoonlijk in de brievenbus aantreffen.

Door een ernstige technische storing heeft het kopiëren 3 dagen stil moeten liggen. Momenteel, woensdagavond, is het kopiëren gereed. De 30 stapels gekopieerde vellen papier (60 pagina’s) liggen nu bij 6 adressen van “thuis-bundelaars”. Wegens het grote aantal corona besmettingen in Bakkeveen is besloten weer naar “thuis werken” te gaan en niet in een grote groep in de voetbalkantine te bundelen. De eerste fase van bundelen gebeurt thuis.

Het “thuis-bundelen” levert 6 stapels van deel-bundels op. Centraal worden door 3 mensen deze deel-bundels  samengevoegd tot de volledig gebundelde Slûswachter. Dit gebeurt waarschijnlijk zaterdag in de loop van de dag.

De verspreiding zal deze keer niet vanaf woensdagavond, maar naar alle waarschijnlijkheid vanaf zaterdagmiddag 13 november plaatsvinden en dus ook mogelijk nog begin volgende week.

Kijk hier voor de digitale versie.

Jan van Dalen

Geplaatst in: Sluswachter - Klupblad - Clubblad

Geef een reactie