Oer-beleving op een historische plek

Genieten en kennis op doen.

Orthomoleculair Therapeut Roelina Banga geeft een lezing/workshop over oervoeding en om direct te kunnen proeven van deze oervoeding neemt chef Jouke Drijfhout ons mee in een smaakbeleving van een heerlijk 4-gangen lunch of diner. Geheel lokaal en uit het seizoen (restaurant De Slotplaats).

In de prachtige omgeving, omringt door bossen, gaan we ook een korte wandeling doen en gaan we opzoek wat we lokaal vinden, wellicht zelfs kunnen plukken! Op het Landgoed De Slotplaats lekker warm bij het kampvuur en verse kruidenthee komen we helemaal in de herfstsferen en een oerbeleving.

  • Tip 1: neem aansluitend een heerlijke lange boswandeling door het naastgelegen bos.
  • Tip 2: neem warme kleding mee voor de buiten-zit

De Slotplaats, Bakkeveen, Friesland 

Zo. 14 november | (incl. 4-gangen oer-lunch) 10:00 – 14:15  |  €32,50

Meld je aan via: [email protected]

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie