Kom jij ook op visite bij Sinterklaas?

Op zaterdag 20 november 2021 mogen alle kinderen tot en met groep 5 uit Bakkeveen op visite komen bij Sinterklaas! We vieren dan een klein Sinterklaasfeestje in de Plazahut. Jij bent dus ook uitgenodigd!

Sinterklaasfeestje
We gaan samen met Juf Praatjes een paar liedjes zingen voor Sinterklaas. Die zit op zijn mooie stoel in de zaal. Ook krijg je wat lekkers en mag op de foto met de Pieten. Dit kan ook met je broer of zus. We hebben hiervoor een echte fotograaf die een foto van jullie maakt achter een grote gouden fotolijst. Je mag natuurlijk ook verkleed komen. Dan sta je nog bijzonderder op de foto. Ook krijg je natuurlijk een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen. De foto’s kun je later met je ouders bekijken op de Facebook-pagina van Sinterklaas in Bakkeveen op www.facebook.com/SintBakkeveen. Je kunt je nu alvast abonneren op deze pagina.

Kleurplaat
Hieronder vind je een mooie kleurplaat van Piet in een fotolijst. Zo ga jij ook op de foto! Je kunt de kleurplaat hier downloaden (in PDF). Als je deze kleurplaat print, mooi inkleurt en meeneemt naar het Sinterklaasfeestje win je misschien wel een mooie prijs! Vergeet hem dus niet mee te nemen.

Tijdslot
In verband met de coronamaatregelen van de overheid en de recente besmettingen in Bakkeveen is besloten om het Sinterklaasfeest te vieren met kleine groepjes in tijdsloten op achternaam. Zo kun je ook komen met je broer of zus. Je bent welkom op de tijd die staat bij de letter waar je achternaam mee begint.

Achternaam:Tijd:
A t/m F10:00 – 10:20 uur
G t/m L10:30 – 10:50 uur
M t/m R11:00 – 11:20 uur
S t/m Z11:30 – 12:00 uur


Coronamaatregelen
We willen je vragen zo veel mogelijk alleen te komen op het Sinterklaasfeest. Je ouders kunnen eventueel in de tussentijd een kopje koffie drinken bij Plaza De Kolk die op 20 november al in de ochtend is geopend. Als je vader of moeder graag met je mee wil naar binnen, bijvoorbeeld omdat je nog te jong bent, dan willen wij hun verzoeken een mondmasker te dragen in de Plazahut.

Sinterklaas wil heel graag de kinderen van Bakkeveen weer zien. We gaan er dan ook vanuit dat we onder de huidige omstandigheden een mooi Sinterklaasfeest kunnen vieren en hopen op ieders medewerking. Mocht de overheid in de komende tijd alsnog evenementen verbieden dan zullen wij je via deze website informeren als het Sinterklaasfeest niet door gaat.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie