Informatie glasvezel Bakkeveen-dorp

Binnen de huidige coronamaatregelen, die gelden tot 4 december, kan DELTA Fiber Netwerk voorlopig geen glasvezel informatieavonden organiseren. De geplande avonden op woensdag 17 november in Beetsterzwaag, donderdag 18 november in Gorredijk en dinsdag 23 november in Ureterp komen daarom te vervallen.

Om toch iedereen goed te informeren over de glasvezelcampagne, het telecomaanbod en de aanleg van glasvezel worden er extra online informatieavonden georganiseerd op dinsdag 23 november en woensdag 8 december om 19.30 uur. In Ureterp is er ook op dinsdag 23 november een informatiemiddag in m.f.c. De Wier vanaf 15:00.

Tijdens de online informatieavond geven we ook antwoord op de veelgestelde vragen en is er de mogelijk om live vragen te stellen via de chat. Je kunt de avond volgen vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Meld je aan via deze link: Online glasvezel informatieavond 23 november en 8 december (deltafibernetwerk.nl)

Delta Fiber Netwerk

 

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie