Burgemeester bezoekt Slotplaats

Burgemeester Van Selm bezoekt Slotplaats

Het eeuwenoude landgoed De Slotplaats in Bakkeveen heeft een gelijknamig restaurant, dat sinds de zomer -na een grondige renovatie- gerund wordt door Jouke-Piet Drijfhout en Mieke Rijnbeek.

Burgemeester Van Selm bracht hen donderdag 4 november een bezoek. Het restaurant is met liefde ingericht en met evenveel liefde worden er vanuit de keuken prachtige taartjes, broodje en gerechten verzorgd.

Tijdens thee met taartjes vertelden Jouke-Piet en Mieke over het motto van De Slotplaats ‘Ontdek waar je bent, proef waar je eet‘. “Wat we serveren en gebruiken in de keuken, komt voorkeur uit de buurt. Geen sinaasappelsap dus, maar wortelsap met gember. Net zo gezond en lekker, maar wortels groeien hier om de hoek en sinaasappels moeten van ver komen” vertelt Mieke.

Ook organiseren Jouke-Piet en Mieke🍄boswandelingen en wordt er met de vondsten gekookt, kun je er een picknickmand bestellen of genieten van een high tea.

En vergeet niet even rond te neuzen in het Koetshuis, daar runt Mieke op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag een winkeltje.

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie