vv Bakkeveen neemt de koppositie van de Leeuwarders over.

Zondagmiddag heeft vv Bakkeveen met 2-1 gewonnen van MKV’29 en neemt de koppositie van de Leeuwarders over.

Al in de 7de minuut weet Wessel van der Meulen de 1-0 op het scorebord te brengen, hij omspeelt de keeper en scoort beheerst de 1-0. Vanaf dat moment gaat vv Bakkeveen terughoudend voetballen en laat MKV’29 rustig de bal rond spelen. De verdediging houdt lang stand, maar in de 40ste minuut brengt Noah Leijstra de stand op 1-1.

Na de thee komt Bakkeveen op een gelukkige wijze op een 2-1 voorsprong. Door een ongelukkige terugspeelbal van Thomas van Balen passeert hij zijn eigen keeper Peter Dijkstra. Hierdoor blijft Bakkeveen zijn strategie hanteren en blijft behoudend voetballen en komt er af en toe met de counter gevaarlijk uit. Maar het is MKV’29 die de meeste kansen krijgt, maar weet ze niet te verzilveren. Zelfs in blessuretijd wordt een grote kans naast gekopt en weet vv Bakkeveen de stormloop van MKV’29 te ontlopen en houdt de 3 punten in eigen huis. 31 oktober neemt vv Bakkeveen 1 het op tegen Warga 1, de nummer 9 op dit moment.

Stand Noord 4B zondag na speelronde 5.

Onderstaand een aantal foto’s van de wedstrijd. (Foto’s Martijn van der Vaart)

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen, Voetbal

6 reacties op “vv Bakkeveen neemt de koppositie van de Leeuwarders over.

 1. Barry zegt:

  Eigen doelpunt van “Van Balen”…… 🙂

 2. Albano zegt:

  Soms zit het mee , en soms zit het tegen bij Bakkeveen. Meer dan verdient deze jongens allemaal, en ook de speelwijze van “hangen c.q. rustig opbouwen” en dan mooie lange pass. hebben ze voorin het liefst..! Volgende week zelfde speelwijze dacht ik… Ben er weer..

 3. Albano zegt:

  2-2 .Niks aan de hand nog…a.s. zondag Boornbergum thuis ff winnen…speelwijze als boven blijft het motto ..

 4. Albano zegt:

  Weer gewonnen!! Top mannen, leuke middag weer, wel deze week trainen op bal aannemen.., hard inspelen ..en dan controle, en snel doorspelen… Ciao

 5. Albano zegt:

  De 6 score voorin is dikke prima, maar de 4 tegen geeft ook aan dat daar wat moet gebeuren…., dus mannen wederom proficiat, en als we kampioen willen worden dan moet Dhr. D. S. daar nog even wat dingen regelen.. komt goed dan. Top .

 6. Albano zegt:

  28-11: B< zwaag ..Nu Thuis: Tegenstander speelt vanuit gesloten defensie…iedere wedstrijd weer!! In de omschakeling over de vleugels..iedere wedstrijd weer. ! Taktiek aanpassen. Dan weer koploper! –

Geef een reactie