Vieka opent zondag 5 september de deuren!

Winkel Vieka zal op zondag 5 september voor het eerst de deuren openen!

Er worden producten verkocht die gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel staat er o.a. keramiek, (houten) speelgoed, kaarsen en producten van wolvilt. In de loop van de tijd zullen er steeds nieuwe unieke producten bijkomen.

Openingstijden:

  • Dinsdag 09:00-12:00 (Cliënten van Stichting Vieka zijn tevens aan het werk in het atelier).
  • Zondag 13:00-17:00

Locatie: Atelier Natoer, Foarwurker Wei 5.

Er kan met de pin betaald worden (graag zelfs)!

Herhaalde oproep voor vrijwilligers! We zoeken vrijwilligers die zo nu en dan in onze winkel willen staan en/of willen helpen in het atelier. U kunt zich aanmelden bij Stichting Vieka via email [email protected] of telefoon 0516234900.

We zien u graag!

Groeten Muriël en Binne
www.vieka.nl

Geplaatst in: Winkels

Geef een reactie