SDM en Clubfysiek gaan samen verder

Sport- en dansschool SDM en sportschool Clubfysiek uit Marum hebben met ingang van september de handen ineen gesloten waarbij ze gezamenlijk één gevarieerd rooster aanbieden op het gebied van groepslessen. Hierdoor wordt het mogelijk voor zowel huidige als voor nieuwe leden om gebruik te kunnen maken van alle verschillende lesvormen uit het totale aanbod.

De lessen worden gegeven in De Wilp en op meerdere locaties in Marum. Er zijn zo’n 20 lessen per week te volgen. Denk hierbij aan groepslessen als: Spinning, Pump, Shape, HIIT, Yoga, XCORE, Pilates, VitaalFit, Cardio en Core, Steps, Danslessen en zelfs recreatief Kickboksen. Het concept hierbij is heel simpel. Heb je een abonnement voor één keer per week, dan kan je één keer per week sporten (je mag hierbij wekelijks variëren tussen de soort groepsles die je volgt), heb je een abonnement voor onbeperkt, dan kan je onbeperkt komen trainen.

Zowel Clubfysiek als SDM zien erg veel raakvlakken op sportief gebied en verheugen zich op de nieuwe samenwerking waarin ze elkaar mooi kunnen aanvullen. Op deze manier ontstaat er een heel compleet (en groter) aanbod die geschikt is voor elk niveau. Het initiatief is opgezet om op deze manier beter in de behoefte van de sporters te kunnen voorzien en de krachten te bundelen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een gratis proefles uit te proberen. Voor meer informatie over het rooster, de tarieven of vragen over het aanbod, neem contact op met SDM: [email protected] óf kijk op de website: www.s-d-m.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie