Wat vind je van landgoed De Slotplaats?

Wat vind jij van landgoed De Slotplaats?

Landgoed de Slotplaats is één van de grotere Friese bosgebieden en herbergt vele herinneringen aan vervlogen tijden. Het oude, deels vochtige bos met zijn dikke bomen huisvest een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Dit gebied leent zich uitstekend voor een prachtige natuurbeleving maar je kunt er ook terecht voor de Speelnatuur van OERRR, voor een mooie excursie of om te genieten in onze vernieuwde horeca.

Ben je er onlangs geweest of kom je er zelfs regelmatig? Hoe ervaar jij dit landgoed en wat vind je van de beheermaatregelen en activiteiten die Natuurmonumenten er uitvoert? We zijn benieuwd naar jouw ervaring en mening.

Waarom een enquête?
Natuurmonumenten maakt een nieuwe gebiedsvisie voor landgoed De Slotplaats. In deze visie formuleren we de doelen waar we de komende 18 jaar de schouders onder gaan zetten en de maatregelen die nodig zijn om de natuur op De Slotplaats te versterken.

We willen de visie samen met jou maken en hebben daarom een enquête opgesteld waarmee we hopen zoveel mogelijk ervaringen en meningen te verzamelen. Deze informatie nemen we mee in de gebiedsvisie De Slotplaats 2022-2040. Op deze manier bepalen we gezamenlijk onze koers voor de komende jaren.

Laat weten wat jij van landgoed De Slotplaats vindt via de online enquête:  https://nl.surveymonkey.com/r/V83MW7W.

Het invullen neemt ongeveer tien minuten in beslag en kan tot 30 september 2021.

Hanneke Wijnja
Boswachter communicatie en beleven
Natuurmonumenten

 

 

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie