Voorbereiding Selektie vv Bakkeveen Begonnen

vanaf afgelopen zondag zijn de jongens van de 1e selektie van de vv Bakkeveen weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hopen dat we nu wel eens een volle competitie mogen spelen want de afgelopen 2 seizoenen zijn maar kort geweest. Er wordt elke Dinsdagavond en Vrijdagavond getraind op het mooie sportpark. Programma ziet er als volgt uit. Zo. 22 aug oefenwedstrijd uit naar Wacker de wijk om 14:00 uur. Vrijdagavond 27 aug Komt Niekerk oefenen in Bakkeveen aanvang 20:00 uur. Zo. 5 sept. Bekerwedstrijd in Groningen tegen Groen-Geel om 15:00 uur. Zo. 12 sept. Bekerwedstrijd tegen Forward in Bakkeveen en Zo. 19 sept. Bekerwedstrijd tegen VVK ook in Bakkeveen aftrap beide wedstrijden om 14:00 uur. EN PUBLIEK IS WELKOM MAAR DENK OM DE 1,5 METER REGEL

Geplaatst in: Bakkeveen, Voetbal

Geef een reactie