Impressie vlooienmarkt 24 juli 2021

Om te beginnen: we hebben het goed getroffen met het weer. Zonnig en temperaturen tot ca 25 graden; lekker oostelijk windje. In de vroege ochtend NA deze markt is er ca 50 mm regen gevallen…..  Nu waren alle terreinen goed bruikbaar, een dag later was dat minder.

De standhouders kwamen wat minder vroeg dan de vorige keer. Toen, 3 juli, de eerste markt na de lockdown; nu was men wat minder fanatiek. De looppaden tussen de stands op de grasvelden waren nog weer breder dan vorige keer om te voorkomen dat mensen dicht bij elkaar gingen lopen.

Het was ietsjes minder druk met bezoekers dan vorige keer. De handel was goed, maar niet zo super als vorige keer: dat was een unicum.

Er is op de markt een paspoort en een autosleutel gevonden. Deze zijn inmiddels beiden weer terecht bij de eigenaar (of daar afspraken over gemaakt).

De volgende markt verwachten we op 7 augustus.

Hieronder een foto impressie (foto’s martijnvandervaart.nl)

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

5 reacties op “Impressie vlooienmarkt 24 juli 2021

 1. henk zegt:

  het was weer mooi vlooienmarkt

 2. Jess zegt:

  Alles weer heel goed geregeld: afstand en vlotte inrijcheck. Heerlijke markt, prima weer, voldoende mensen op de been! Genieten.

 3. Lena zegt:

  Top dat het weer kan

 4. Johan zegt:

  Fijn dat er weer markten zijn! Maar wat gaat er worden gedaan aan de parkeerchaos in verschillende straten in het dorp?

 5. Wietse Terpstra zegt:

  Prima markt, het ging niet zo gek als de vorige keer maar toch heel erg goed verkocht, ik heb nu warempel af en toe even kunnen zitten dat was de eerste markt er niet bij, op naar de volgende markt met mooi weer.

Geef een reactie