Ballonvaart vanavond !!

[update 17:11 uur]
De ballonvaart gaat door. Wind zit in de noordoosthoek. Dus zoeken we een veld ten noordoosten van Bakkeveen. Om 19:15 zullen de beide luchtballonen in Bakkeveen – De Brink – zijn. Daar wordt een klein ballonnetje opgelaten om de windrichting te bepalen. Daarna wordt de opstijglocatie bepaald. Rond 19:30 uur vertrek naar de opstijglocatie. Het zou mooi zijn als er op zijn minst 1 of 2 volgauto’s zijn….

 

[14:15 uur]
Vanavond, zaterdag 10 juli 2021 staat de gezamenlijke ballonvaart op het programma.

Het is echter nog niet zeker of de ballonvaart doorgaat. Het zal droog blijven, maar de wind is het probleem.

Deze keer niet te veel wind, maar mogelijk te weinig wind. Daarom wacht de ballonvaarder de weersverwachting (voor de kleine luchtvaart) van 17 uur af alvorens een beslissing te nemen. Dus tegen half 6 meer info op deze pagina.

Jan van Dalen

 

Foto’s opstijglocatie en vertrek naar ? (20:25 uur)

 

Geplaatst in: Ballonvaarten

Geef een reactie