Dodo Festival 2021!

Het voelt heel onwerkelijk om te zeggen; WE MOGEN WEER LOS!

Maar na goed overleg met de gemeente is het toch echt waar.

Nadat we vorig jaar een aangepast Dodo Zomerterras en kermis hebben georganiseerd, zijn we blij om weer een ouderwets Dodo Festival neer te mogen zetten. Door de dalende besmettingen van het corona virus en de toenemende vaccinatiebereidheid gaan we weer richting het nieuwe normaal.

Om jullie niet meer langer in spanning te houden, hier wat algemene informatie;
Dodo Festival wordt dit jaar georganiseerd op 12, 13 en 14 augustus,
Onder andere zullen de volgende artiesten aanwezig zijn;
Xander de Buisonjé, Jannes, Frans Duijts, Pascal Redeker, Dare Devils, Vangrail, Gaatze Bosma, Wimmy Bouma en Black Tie Monkey Squad en er komen nog veel meer bij!

Vanwege de nieuwe regels en de oplopende algemene kosten zijn we dit jaar toch genoodzaakt om te werken met entreebewijzen. Er zullen voor alle 3 dagen apart tickets worden verkocht. De tickets zullen later online komen voor verkoop, nadat de volledige line-up bekend is.

Dit betekent dat we ook weer los mogen met de grote opbouw van ons prachtige festival en het bijbehorende terrein. Voor iedereen die wil helpen, maar twijfelt, er is altijd iets te doen dus waai maar gewoon binnen! Mocht jij zelf, vriend, vriendin, je oma, opa, vader, moeder, nicht, neef, buurman, teamgenoot, vage kennis of goeie collega ook willen helpen met de opbouw, je bent meer dan welkom!

Binnenkort komt er meer informatie online, dus hou onze facebook pagina en bakkeveen.nl goed in de gaten!

Een warme feestgroet,

Het Dodo Festival

Geplaatst in: Bakkeveen, Dodo Festival, Evenementen

Geef een reactie