Vacatures bij De Slotplaats

De Slotplaats in Bakkeveen zoekt jou!

Binnenkort openen we de deuren van restaurant De Slotplaats . We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die met ons van het begrip De Slotplaats een succes willen maken.
Met een klassieke, frisse look bieden we met unieke gerechten een culinaire beleving die je niet zult vergeten. Onze verse, duurzame ingrediënten van lokale boeren en leveranciers laten je proeven waar je eet! Het eeuwenoude landgoed met gerestaureerde slotboerderij is met haar tuinen en groot bos een schitterende locatie voor een smakelijke lunch, ontspannen fine dining of een complete picknick tussen de appelbomen.
Voor dit seizoen zoeken we
  • Zelfstandig werkend kok
  • Gastvrouwen- en gastheren
  • Leerling kok (niveau 3 en 4)
  • Keuken- en Afwashulp
  • Hoofd Bediening
  • Vakantiekrachten
Ben je geïnteresseerd in wat de natuur ons te bieden heeft, ben je gepassioneerd over gastronomie, regionale producten en/of beschik je over mooie eigenschappen waar wij nog niet aan gedacht hebben? Stuur ons dan gauw een berichtje via [email protected] om binnenkort met een kop koffie kennis te maken! Bellen met 06 2845 8493 kan ook.
We zien je graag binnenkort op De Slotplaats 🗝🖤🌱
De Slotplaats
Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie