Gezond Natuur Wandelen weer van start!

Meelopen of begeleiden? U bent van harte welkom!

In Bakkeveen worden de wandelingen met ingang van 25 mei hervat. Iedere dinsdag om 09.30 uur vertrekt de groep vanaf Recreatiecentrum Dúndelle, Mjumster Wei 16 voor een wandeling van ongeveer een uur.

Gezond Natuur Wandelen
Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en het leuk vinden om dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom.

Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg kort iets over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. De natuurwandelingen volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen.

Bloeizone Bakkeveen

Geplaatst in: Gezond Natuur wandelen

Geef een reactie