Jennifer Plein diëtist bij Huisarts Bakkeveen

Jennifer Plein, de nieuwe diëtist bij Huisartsenpraktijk Bakkeveen

Als geboren en getogen Amsterdamse vertrok ik, Jennifer Plein, 25 jaar geleden als pas afgestudeerde diëtist naar Paramaribo, Suriname. Het land van mijn ouders. Daar heb in 2 ziekenhuizen gewerkt, daarnaast 13 jaar lang mijn eigen praktijk plus voedingsconsultancy geleid, ook heb ik les gegeven aan verschillende opleidingen en ben ik al 15 jaar de host van een radioprogramma waar voeding het centrale thema is.

Wellicht heeft u mij samen met Drs. Brouwers in het televisieprogramma ‘Dokters van morgen’ gezien waar we Durk en Janny hebben begeleid naar een gezondere bloeddruk.

Vanaf 10 maart j.l. ben ik begonnen bij huisartsenpraktijk Bakkeveen en wil ik samen met het gehele team mijn bijdrage leveren aan de gezondheid van Bakkeveen.

Mocht u denken dat u weleens uw voedingspatroon gescreend zou willen hebben om te kijken waarin er ruimte voor verbetering is. Of bent u reeds bekend met hoge bloeddruk, diabetes, een te hoog cholesterolgehalte, maag-darmproblemen, nierstenen, jicht, hormonale klachten, schildklierproblemen, weegt u wat te zwaar of wilt u juist aankomen, dan bent u zeer welkom op mijn spreekuur.

Op de donderdag na, heb ik elke dag spreekuur. Belt u gerust voor een afspraak naar diëtisten praktijk Jennifer Plein, Weverswal 6, 9243 JL Bakkeveen.

Jennifer Plein
Tel: 06-13006721

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

Geef een reactie