Enquete Waterschap

Wat vindt u de beste manier om betrokken te worden bij Wetterskip Fryslân?

Beste meneer, mevrouw,

Mijn naam is Leanne Ringelberg en ik loop mijn afstudeerstage bij Wetterskip Fryslân. Dit doe ik voor mijn opleiding Management van de Leefomgeving aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden.

Voor het waterschap voer ik een onderzoek uit over de betrokkenheid van de inwoners bij de besluitvorming van Wetterskip Fryslân. Wetterskip Fryslân staat als overheid voortdurend in verbinding met de samenleving. Daarom is het belangrijk dat we weten wat er speelt en dat we toegankelijk zijn voor ideeën vanuit u of andere mensen uit de samenleving.

Daar heeft het waterschap wel uw hulp bij nodig. Wat vindt u de beste manier om betrokken te worden bij de besluitvorming van het waterschap? Wat is voor u belangrijk en waar moet rekening mee worden gehouden? We horen het graag in een online enquête. Vult u hem ook in? Dit kan tot 12 april 2021 door te klikken op de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/G6NSW7T.

Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd. Mocht u nog vragen hebben ben ik te bereiken via het onderstaande e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Leanne Ringelberg

[email protected]

 

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen, Bakkeveen

1 reactie op “Enquete Waterschap

  1. Thea zegt:

    @Leanne, ik heb de enquête voor je ingevuld hoor. Ik volg het Wetterskip op LinkedIn en Facebook, daar staat deze niet. Ideetje?

Geef een reactie