Cor Ona bedankt de Poiesz en Bakkeveen

Het zit er weer op. De laatste munten van de Poiesz jsa zijn in de koker gedaan.

LEEF jeugdtheater heeft met veel plezier de afgelopen 8 weken korte filmpje gemaakt om de wekelijkse jeugd sponsor aanbieding onder de aandacht te brengen. In deze aflevering ziet u de acteurs nog eenmaal voorbijkomen en zult u zien dat niet alles in een keer goed gaat.

De volgende spelers hadden een rol in de deze afleveringen,

Gerben de Groot als Cor Ona, Lotte Vijfschacht als Annemarie Bongers, Evy Bruinsma als Yfke van de Doarpstún, Jasmijn Uithol als Dokter Brouwers, Bo Loman als hangjongere, Femke Brouwer van de Himmelploeg, Timo Boomsma als dokter Friezema, Esmee van Weert, en Roelina Hoekstra van het Jeugdtheater, Dagmar Bouman als Pearle Noir. Film en montage, Gertjan Veenstra.

LEEF jeugdtheater dankt u voor de munten en wij hopen u toch weer snel te ontmoeten bij een van onze projecten.

Bekijk hier de “making off” en de bloopers

Geplaatst in: Algemeen, Toneelvereniging Nij Bigjin

1 reactie op “Cor Ona bedankt de Poiesz en Bakkeveen

  1. D.R. zegt:

    Ze waren allemaal leuk, maar dit was wel de allerleukste…..

Geef een reactie