Wegwerkzaamheden aan de Mjûmster Wei.

De wegwerkzaamheden aan de Mjûmster Wei zijn weer hervat. Door de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen/weken kon er niet gewerkt worden. Deze week lijkt het weer mee te werken, met zelfs temperaturen ruim boven de 10 graden.

Vandaag is er gewerkt aan de riolering/afvoer van hemelwater. Tussen de twee greppels is een 250 mm pvc buis gelegd. Tevens zijn vandaag de klinkers die in fase 1 machinaal bestraat waren er uitgehaald. De ruimte tussen de klinkers waren op bepaalde plaatsen te ruim gelegd, waardoor er gekozen is om alles er uit te halen. Als alles een beetje meezit zal aan het einde van de week de weg weer bestraat zijn.

Onderstaand een aantal foto’s. (Foto’s Martijn van der Vaart)

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen

Geef een reactie