De kracht van wandelen

Het gaat uitstekend met de  app van de  hersenstichting. Inmiddels hebben 52 mensen zich aangemeld voor het ommetje bij team Bakkeveen; een geweldig resultaat en bloeizone Bakkeveen denkt dat we met elkaar dit kunnen aanwakkeren tot wel 80 mensen.

  1. Ga naar App Store en download de app “ommetje lopen“ van de hersenstichting
  2. Maak een account aan
  3. Voeg je toe aan Team Bakkeveen met code BMWWN
  4. En geniet van je dagelijkse “ommetje”

Zeker nu de lockdown wordt verlengd is het erg nuttig en stimulerend om met het ommetje aan de slag te gaan. Dus installeer vandaag nog de app en doe mee. Raakt net zo enthousiast als al de mensen die al meedoen want het werkt.

Hartelijke groet namens de huisartsenpraktijk en het bloeizone team van Bakkeveen.

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

1 reactie op “De kracht van wandelen

  1. Johan zegt:

    App werkt in heel veel gevallen niet goed. Ik heb de app rond de tien keer gebruikt en hem er toen uit frustratie weer afgehaald. Op deze manier was het voor mij niet leuk om te wandelen. Wandelen met een app kan leuk zijn en een toegevoegde waarde hebben, maar dan moet hij ook werken. Als je de reviews bij de app leest, zijn er vele mensen met klachten over de app.

Geef een reactie