Vacatures van De Waldsang

Voor het seizoen 2021 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om ons leuke en gezellige team te versterken!

Receptie

Als receptiemedewerker ben je hét visitekaartje van De Wâldsang. Je ontvangt de gasten met een warm welkom, je checkt gasten in en uit, je maakt reserveringen, je beantwoordt mail en telefoon en je behandelt de meest uiteenlopende vragen. Je bent als het ware ‘de spin in het web’.

Wij zoeken een representatieve en stressbestendige medewerker die over de volgende competenties beschikt:

  • grote mate van zelfstandig kunnen werken
  • service- en oplossingsgericht
  • goede computervaardigheid
  • communicatief sterk in woord en geschrift
  • enige kennis van de Engelse en Duitse taal
  • BHV diploma of bereidheid tot het halen van

Wij bieden jou:

  • gemiddeld 24 tot 32 uur per week van 15 maart tot 15 november
  • salaris conform de cao verblijfsrecreatie
  • goede werksfeer in een klein team

Buitendienst

Hou je van variatie en werk je graag in de buitenlucht? Dan is dit je kans! De Wâldsang heeft een natuurlijke, groene uitstraling en het is belangrijk dat dit goed onderhouden wordt.

Het werk in de buitendienst varieert van maai- en snoeiwerk tot aan klein onderhoud en van het schoonhouden van straatmeubilair tot aan het oplossen van storingen. Wij zoeken versterking van mei t/m september voor gemiddeld 4 tot 12 uur per week.

Horeca

Als medewerker in de horeca zorg je er onder andere voor dat onze gasten terecht kunnen voor een lekkere kop koffie, dat onze jongste gasten kunnen spelen in indoorspeeltuin ‘Joepie Toepie’ én bak je de lekkerste friet van Friesland! Wat wil je nog meer?! Ben jij de scholier of de student die op zoek is naar de leukste bijbaan?

Schoonmaak

Hou jij ook zo van de frisse geur van een schone badkamer? Ben jij flexibel, servicegericht, heb je oog voor detail en ben je gastvrij? Zorg jij ervoor dat onze gasten elke dag weer met een glimlach onze sanitaire gebouwen binnenlopen? Dan zoeken wij jou!

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenomschreven functies? Stuur dan een e-mail voorzien van je motivatie en een CV naar [email protected]

Voor meer informatie over de camping kun je kijken op waldsang.nl of kun je contact opnemen met Jan Willem Russchen, 0516-541255.

Geplaatst in: Vacatures, Waldsang

Geef een reactie