Kerstcreaties in de kerk

Activiteit kerstavond 24 december 2020 in De Mande

Op donderdag 24 december 2020 wordt KERK de MANDE (Tsjerkewal, Bakkeveen) opengesteld om het kerstverhaal door middel van onze eigen creaties te beleven. Mogelijke creaties zijn kerststallen, herders, engelen, kerststerren, foto’s van verlichting en versieringen, de wijzen uit het Oosten, verwijzingen naar Elisabeth, Zacharias en Johannes de Doper, Simeon en Anna. (Zelfs van Herodes of van keizer Augustus in Rome). Of wat u en wat kinderen creatief kunnen verzinnen rond het kerstfeest tot en met nieuwjaar.

KERK De Mande gaat open voor bezichtiging op:

DONDERDAG 24 december van 14:00 tot 16:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.

Wilt u komen, reserveer een bezoekmoment op

www.itkeningsfjild.nl

Hebt u een creatie?
Woensdag 23 december van 1400 tot 1700 uur kunt deze creatie naar de kerk brengen.

Gezegende kerstdagen, ds. Jak Verwaal.

Geplaatst in: Kerken

Geef een reactie