Gezond Natuur Wandelen Bakkeveen stopt tijdelijk

Opnieuw een lockdown om het coronavirus onder controle te krijgen. Deze duurt in ieder geval t/m 19 januari 2021 a.s.
Er is besloten om Gezond Natuur Wandelen stil te leggen zolang we met maximaal twee mensen op pad mogen.

Wat kunt u de komende weken wél doen?

Blijf wandelen! Alleen of in tweetallen !!

Gezond Natuur Wandelen ligt dan wel een paar weken stil, maar het blijft belangrijk om regelmatig naar buiten te gaan, de natuur in, even een blokje om. Het helpt bij gezond blijven en weerstand opbouwen, wat in deze huidige, onrustige, stressvolle, coronatijd van groot belang is.

Zodra we als Gezond Natuur Wandelen Bakkeveen weer kunnen opstarten, zullen we dat vermelden op  www.bakkeveen.nl

Voor iedereen: heel veel sterkte de komende tijd. En blijf gezond!

Anita van de Wolfshaar

Geplaatst in: Gezond Natuur wandelen

1 reactie op “Gezond Natuur Wandelen Bakkeveen stopt tijdelijk

  1. A. H. zegt:

    Overdag vind ik het heerlijk om alleen door de bossen te wandelen. Helaas zijn de dagen nu korter en dat maakt het moeilijker om bij daglicht te wandelen. Op werkdagen ben ik dan toch op de avond aangewezen. In het donker ga ik het bos niet in en wordt de route dus saaier en beperkter. Wie ervaart dit ook zo? Ik zou ’s avonds nog wel naar t Foarwurk willen lopen, of een ander rondje (het dorp uit) buiten het bos om. Alleen, niet alleen. Wie “loopt” hier ook tegen aan. En hoe los jij dat op?

Geef een reactie