Worldservants Actie: Schijt je rijk !

Zoals u misschien al weet gaan wij, Gerwin en Krijn, volgend jaar naar Bolivia om daar met de plaatselijke bevolking van Santa Martha een medische post te bouwen. Om dat mogelijk te maken halen wij via acties geld op. We hebben al een sponsorloop en een appeltaarten actie achter de rug en willen u van harte bedanken voor uw overweldigende steun tot nu toe! We hebben voor eind november weer een nieuwe actie: Schijt je rijk!

Schijt je rijk is een actie waarbij we een weiland verdelen in 100 vakken. U kunt zo’n vak kopen voor 5 euro, deze wordt u dan willekeurig toegezegd. U kunt natuurlijk ook meerdere vakken kopen. Op 29 november zal Otis, het paard van Mirte, op dit weiland lopen. Het vak waar Otis dan voor het eerst in ‘schijt’ is het winnende vak.
Als u de eigenaar bent van het winnende vak krijgt u een prijs van 50 euro!

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: [email protected]  U krijgt dan een bevestigingsmail terug met daarin het voor u aangewezen vak.

Alvast bedankt voor u deelname en uw steun van deze actie.

Krijn de Haan

 

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie