Bericht voor de Hannekemaaiers

Beste Hannekemaaier,

Bij deze even een bericht aangaande de tiende Hannekemaaierstocht.

De Hannekemaaierscommissie heeft besloten, om i.v.m. de huidige onzekere situatie rond het coronavirus,  voorlopig geen Hannekemaaierstocht in 2021 te organiseren.
Dus op dit moment zijn wij niet bezig met het uitzetten en verkennen van een nieuwe route, het reserveren van huisjes, hotelkamers en restaurants en het opstellen van de uitnodigingsbrief voor onze wandelaars.
Dat vinden wij heel erg jammer want ook wij zien uit naar een gezellige en geslaagde wandeltocht met elkaar in 2021. Maar de veiligheid van de hannekemaaiers staat voorop.

Bovenstaande neemt natuurlijk niet weg dat u wel gewoon in training kunt blijven voor een pittige wandeltocht in 2021. Juist in deze tijden van thuiswerken en sociale contacten die op een laag pitje komen te staan, is het van groot belang om het lichaam te blijven trainen en er op uit te trekken in de natuur. De geest moet waaien!

Hannekemaaiers die heimwee hebben naar een mooie dagwandeling van 30 kilometer, kunnen natuurlijk altijd terugvallen op de routeboekjes van de negen voorgaande tochten en daar een leuk traject uitzoeken om nog eens na te lopen.

De Hannekemaaierscommissie komt pas weer in actie als de kust veilig is en het verantwoord is om met een groep van zestig enthousiaste wandelaars weer de wijde wereld in te trekken.
Tot die tijd geldt ons devies: blijf wandelen, blijf mooie boeken lezen en blijf gezond!

Met de sportieve groeten van Jacob, Josien en Sjirk.

Geplaatst in: Bakkeveen, Hannekemaaiers (wandelevenement)

1 reactie op “Bericht voor de Hannekemaaiers

  1. maaiers Jacob en Dieuwkje zegt:

    Jammer, maar natuurlijk begrijpelijk. We gaan op zoek naar andere maaigebieden en zien de collega maaiers wel weer als het kan ………

Geef een reactie