Nieuw seizoen SDM (sport en dans)

Uitbreiding lessen SDM

Er staat weer een nieuw sportseizoen voor de deur voor Sport- en dansschool SDM. Vanaf maandag 17 augustus 2020 zijn de deuren weer geopend. Naast de workshopweek voor de jeugd voor diverse leeftijden (ook voor niet-leden) en de audities voor de wedstrijdteams, start SDM het nieuwe seizoen met twee nieuwe yoga docenten en één nieuwe indoor bootcampinstructeur: Dessi, Anna en Wilmer.

Yoga in Marum en de Wilp o.l.v. Dessi
Dessi woont in De Wilp (heeft een advanced yogaopleiding in Amerika gevolgd) en jarenlange ervaring in het verzorgen van hatha, yin en restorative yoga. Haar passie is om mensen te inspireren om zichzelf te zijn en van zichzelf te houden. Yoga is voor haar dé manier om dit te doen. Ze deelt graag haar ervaringen met jullie dús probeer het gerust uit!
Haar lessen bij SDM vanaf maandag 17 augustus:

  • Woensdag 19u YinYoga – Marum (zaal kinderopvang Jut en Jul)
  • Woensdag 20u RelaxYoga – Marum (zaal kinderopvang Jut en Jul)
  • Donderdag 20u HathaYoga – de Wilp (MFC ‘Op de Welle’)


Indoorbootcamp in De Wilp o.l.v. Wilmer

Naast de huidige Cardio en Core o.l.v. Jochem breiden we ons lesrooster uit met een lekkere indoor bootcamp/circuittraining o.l.v. Wilmer. Wilmer woont in Ureterp, heeft veel ervaring op het gebied van personal training en fitness! Daarnaast verzorgt hij al jaren bootcamptrainingen in de omgeving. Bij SDM gaat Wilmer een indoor bootcamp/circuittraining geven en hierbij trekt hij alles uit de kast voor een krachtige workout waarbij alle spieren worden aangepakt. De training is gericht op spierversteviging, uithoudingsvermogen en behoud van spiermassa. Een lekkere workout met een gezonde dosis humor eraan toegevoegd! ‘Mensen moeten naar mijn les komen omdat het beregezellig wordt!’ Zijn lessen bij SDM vanaf donderdag 20 augustus:

  • Donderdag 19 uur Indoor bootcamp – De Wilp (MFC ‘Op de Welle’)


Yoga in Marum o.l.v. Anna

Anna woont in de Drachten (heeft in Oekraïne haar yogaopleiding voltooid) en ervaring met verschillende soorten Yoga: PowerYoga, YinYoga, HathaYoga en OntspanningYoga. Ze heeft jarenlang in één van de allergrootste resorts in Turkije yoga-lessen gegeven. Op dit moment woont ze al weer 4 jaar in Friesland en geeft ze 10 lessen per week op verschillende sport- en dansscholen. Anna kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten!
Haar lessen bij SDM vanaf maandag 17 augustus:

  • Dinsdag 19u HathaYoga – Marum (zaal in kinderopvang Jut en Jul)
  • Dinsdag 20u YinYoga – Marum (zaal in kinderopvang Jut en Jul)

Naast deze drie nieuwe docenten is er uiteraard ook een heleboel hetzelfde gebleven. Bekijk de nieuwe lesroosters voor volwassenen in MijnSDM: maak een proeflesaccount aan via de website www.s-d-m.nl. Probeer in de maand augustus vrijblijvend diverse lessen uit. Schrijf je je voor maandag 31 augustus nog in? Dan betaal je géén inschrijfkosten. Je abonnement bij SDM is – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar, je zit bij SDM niet vast aan een (half)jaarabonnement. Gratis proefles of meer informatie? Via de website: www.s-d-m.nl

Losse lessen volgen?
Sport- en dansschool verzorgt op verschillende locaties in de regio diverse lessen van yoga tot indoor bootcamp en van pilates tot streetdance voor volwassenen. Voor mensen die vanwege hun werk niet wekelijks lessen kunnen volgen, is het ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen waarbij je ‘losse lessen’ kunt volgen. Een 10-rittenkaart is een seizoen geldig en daarin ben je zo vrij en flexibel als je zelf wilt. Meer informatie hierover op de website www.s-d-m.nl of via de mail: [email protected]

Workshoprooster jeugd en audities
Vanaf maandag 17 augustus t/m zaterdag 29 augustus starten er voor de jeugd diverse dansworkshops op verschillende locaties. Deze zijn gratis voor iedereen (ook voor niet-leden!).
Het reguliere lesrooster voor de jeugd start vanaf maandag 31 augustus. Ook hierbij geldt, schrijf je je voor 31 augustus nog in als nieuw lid, dan betaal je géén inschrijfkosten! Meer informatie over de workshops en audities is via de website te vinden: www.s-d-m.nl

Contact
Meer informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl
Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06 – 40 75 92 51

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie