Aanmelden: teken- & schildercursus

Teken & schilderen met Ciska

Maandagavond 14 september 2020 start een cursus tekenen schilderen voor beginners en gevorderden.  De cursus wordt Corona bestendig vormgeven.

Cursus voor kinderen: zie onderaan deze pagina.

Het lijkt er steeds meer op dat we de komende tijd ons moeten aanpassen naar de 1,5 m samenleving. We hebben tijdens de Lock-down geleerd dat afzondering een goed middel tegen Corona is voor de korte termijn. Echter als dat te lang duurt dan worden mensen eenzaam, ze raken hun dagelijks ritme kwijt en de vrolijke zaken in het leven gaan ze missen. Alles mijden en thuis blijven zitten blijkt niet goed. Mensen worden er gedeprimeerd en zelf ziek van. Juist in deze zorgelijke tijden heeft een mens ook leuke dingen zoals een hobby nodig. Niet alleen om de zinnen te verzetten maar ook om een doel te hebben en ook andere mensen te blijven zien.

Voor mijn cursussen heb ik met alle verhuurders van accommodaties, afspraken kunnen maken over hygiëne, werkafstand en ventilatie. Hierbij volgen we allemaal de richtlijnen van het RIVM. Zelf draag ik een mondkapje.

Misschien wel het belangrijkste, wat ook alle gezondheidsinstanties als GGD etc. al eerste adviseren: DENK OM ELKAAR. Hiermee bedoelen ze dat we het met zijn allen en voor elkaar veilig moeten maken. Voor mij staat bij het lesgeven het plezier en ontwikkelen van ieders mogelijkheden op de eerste plaats.

Gewerkt wordt met materiaal zoals potlood, pastel, aquarel en olieverf (zelf materiaal meenemen). Ook gezelligheid speelt een belangrijke rol.

Locatie: Dúnhoeke (bij zwembad), Bakkeveen
Tijd 19:15 uur tot 21:45 uur.

Voor informatie & aanmelding:

Ciska Beukema

Geplaatst in: Oproepen, Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie