Bosmanege: Eventing derby

Zondag 2 augustus  2020  om 10 uur.
Een primeur voor Bakkeveen!

De Eventing-Derby van het Noorden
Bij de Bosmanege.

Deze spectaculaire springwedstrijd vind plaats op het terrein van de Bosmanege. Het is een springwedstrijd met gewone en crosshindernissen. Er wordt eerst een springparcours van ongeveer 8 hindernissen gereden, dit is de eerste fase, daarna ga je gelijk door een startlijn en start de 2e fase. De hindernissen 9 t/m 20 (ongeveer) zullen vaste eventing/sgw hindernissen zijn. De 2e fase word op strafpunten en tijd verreden.

Prachtig om te zien, we verwachten veel publiek.

Voorlopige startlijst vind je op: https://www.startlijsten.nl/lijsten/177831-eventing-derby

Tot zondag 2 augustus

aanstaande!
Bosmanege Bakkeveen

Geplaatst in: Bosmanege

Geef een reactie