Borrelen bij Nieuw Allardsoog

Ons Bosterras – De ideale ontmoetingsplek
Vanaf heden zijn wij ook in de weekenden geopend bij mooi weer! Kom gezellig langs voor een hapje en drankje op ons prachtige terras. Bijvoorbeeld na een wandeling op de hei of als familie uitstapje. Even samen een drankje en hapje doen met het mooiste uitzicht. Het is de hoogste tijd om elkaar weer te ontmoeten en te ontspannen.

Ons terras is ruim opgezet en heeft uitzicht over de het aangrenzende heidegebied. De gele en groene wandelroute lopen langs ons terras, een prachtige plek om even te ontspannen dus!

Openingstijden
Het bosterras is een echt ‘mooi weer terras’ en dus alleen geopend wanneer het aangenaam is om hier te zitten. In de zomer op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot circa 18:00 uur. Check onze Facebookpagina of we geopend zijn.

Nieuw-Allardsoog

Geplaatst in: Nieuw Allardsoog

Geef een reactie