The Wolf is coming, bij Natoer

Presenteert

Dorien Plaat, Joris Collier & Gerdie de Jong en Michel Pol

“The wolf is coming”
28 juni t/m 30 augustus

Van harte nodigen wij u uit voor de expositie “The wolf is coming” in Galerie Natoer te Bakkeveen. Het is voor ons een bijzondere eer om werk van Dorien Plaat, Joris Collier en Gerdie de Jong te laten zien.

Eind vorig jaar fotografeerde een wildcamera een wolf in de bossen bij Bakkeveen. Omdat die wolf bij wijze van spreken in de achtertuin van de galerie liep, zette dit ons aan het denken: hoe verhouden wij ons eigenlijk tot de natuur? Maken we onszelf niet maar wat wijs als we denken dat we de natuur kunnen beheersen?

Veel mensen worden nerveus nu de wolf opduikt, want de natuur komt dan wel erg dichtbij. En kijk wat corona bewerkstelligt: alles valt stil. We zijn misschien wel minder almachtig dan we geneigd zijn te geloven. Het is goed om daar eens een moment bij stil te staan. En dat is wat deze expositie beoogt.

Omdat het lastig is om bij drukte in de galerie de anderhalve-meter-regel te hanteren, hebben we dit keer géén opening. U kunt iedere zondagmiddag van 13 tot 17 uur deze bijzondere expositie bewonderen.

Graag oant sjen,

Michel Pol en Roelie van der Meer
Galerie Natoer Foarwurker Wei 5
9243 JZ BAKKEVEEN www.galerienatoer.frl
Open: iedere zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Parkeren kan tevens bij Theehuis De Slotplaats, gelegen naast de galerie.

 

Geplaatst in: Galerie Natoer

Geef een reactie