Natuurwandelen wordt opgestart

Hervatting Natuurwandelen vanaf dinsdag 9 juni a.s.

Met ingang van 9 juni hervatten we de begeleide natuurwandelingen op dinsdagmorgen 9.30 uur vanaf Dúndelle. Op 2 juni hebben we met aantal begeleiders ‘proef gewandeld’ en daarna afspraken gemaakt over de condities, waaronder we weer willen starten. We werden tijdens de wandeling verrast door luid vogelgezang, maar ook  door de droogte van het landschap.

Begeleiders en overige deelnemers maken zelf een afweging of zij deelnemen. Dat is ieders eigen verantwoordelijkheid. Heeft u klachten die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, blijf dan thuis! Voor aanvang wandeling zal de begeleiding hier ook naar vragen.

Verzamelen vóór Dúndelle. Om 9.30 uur vertrekken wij. We houden allen anderhalve meter afstand tot elkaar, zullen elkaar hierin steunen en zo nodig aanspreken. We kiezen voornamelijk routes over wat ruimere paden. Na afloop rond 10.30 uur kunnen wij op het terras bij Dúndelle een kopje koffie of andere consumptie gebruiken (betaling met ‘de pin’). We horen dan graag hoe ieder de wandeling in deze nieuwe situatie heeft ervaren en staan open voor nieuwe ideeën.

Komt u ook?

Fred Hoogenboom

Geplaatst in: Gezond Natuur wandelen

Geef een reactie