Geheimen uit de vaart

Een vaart dwars door het dorp. Eigenlijk andersom: een dorp langs de vaart gebouwd, want dat is de volgorde.

Hoe dan ook: de vaart bewaart de geheimen van het dorp. Een groep jongemannen is al langere tijd bezig de geheimen aan de vaart te ontfutselen. En om precies te zijn: alles wat in de vaart verdwenen is weer letterlijk boven water te halen.

Janik van der Beek, Geryson Feenstra, Jarno Veenstra, Wesley Slofstra en Hessel van der Beek zijn in wisselende samenstelling vaak uren bezig met het doorzoeken van de vaart en het bergen van “verloren” goederen. Ze werken met magneten om ijzer op te sporen. Waarschijnlijk komt de oorspronkelijke eigenaar niet meer opdagen en worden de opgedoken materialen afgevoerd.

Als de vaart het kon vertellen  ……

 

Geplaatst in: 2020-gebeurtenissen

4 reacties op “Geheimen uit de vaart

 1. Franca zegt:

  Goed bezig mannen!

 2. Huub Bouma zegt:

  geweldig wat jullie doen en wat ligt er dan een troep in de vaart !!!!

  1!

 3. beffer zegt:

  geweldig hessel!

Geef een reactie