Bakkeveen Actief 2020

Normaal gesproken verschijnt de “Bakkeveen Actief” eind april. De krant staat dan vol met evenementen en activiteiten. Dit jaar, 2020, is alles anders ……

TIP-Bakkeveen heeft grotendeels de overzichten en artikelen aangeleverd. Uitgever Kiwi-Media in Leek is erin geslaagd de uitgave van de Bakkeveen Actief 2020 financieel mogelijk te maken. De recreatiekrant is gedrukt en zal eind juni verspreid worden. Toch nog 40 pagina’s dik. Maar weinig evenementen: een 10-tal die vanaf 1 september op de planning staan.

Wat er wel in staat: Overnachtings- en horeca-adressen in 3 Provinciënland: het gebied van Bakkeveen en 12 omliggende dorpen.  Dit voor zover de bedrijven aangesloten zijn bij TIP-Bakkeveen. Ook zijn er weer verdiepende artikelen over de bedrijven opgenomen. Voorts zijn ook alle activiteiten die er in ons gebied zijn in de krant opgenomen: wandelen, fietsen, kanovaren, paarden-activiteiten, zwemmen, spelen, midgetgolf, musea, galerieën, etc..

De krant wordt met 6 pagina’s puzzels gecompleteerd: kruiswoord, sudoku, etc. En een puzzel om erop uit te trekken; om het gebied te verkennen. Fietsspeurtocht nummer 1 staat erin. De andere 8 fietsspeurtochten vind je op www.bakkeveen.nl/verken.

Hieronder de krant in:

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

1 reactie op “Bakkeveen Actief 2020

  1. Vincent Veldhoen zegt:

    Complimenten dat het dit jaar ook weer gelukt is !

Geef een reactie