Hoge bloeddruk? Dan zoeken we jou !

Heb jij een te hoge bloeddruk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een hoge bloeddruk is een risicofactor voor hart- en vaatziekten, zoals een beroerte of een hartinfarct. Hoge bloeddruk merk je meestal niets van. Wel is het belangrijk, wanneer je bloeddruk te hoog is deze te laten behandelen. Dit kan met medicijnen, maar bij een groot aantal mensen meteen te hoge bloeddruk ook door aanpassing van je leefstijl. Verandering van voeding, meer bewegen, stress verminderen en beter slapen kunnen eraan bijdragen om je bloeddruk te verlagen. Het AVROTROS-televisieprogramma Dokters van Morgen is op zoek naar mensen die willen proberen om door middel van leefstijl en voeding hun bloedruk te verlagen. Het televisieprogramma zal de deelnemers gedurende drie maanden (op afstand) volgen in het proces. Drs. J.M.M. Brouwers zal u begeleiden vanuit de huisartsenpraktijk.

Wij zijn op naar deelnemers (m/v) tussen de 35-60 jaar met een te hoge bloeddruk. Ben jij gemotiveerd hier middels leefstijl iets aan te veranderen? En je risico op hart- en vaatziekten te verlagen?

Meld je dan aan voor 3 juni 2020. Aanmelden kan bij Huisartsenpraktijk Bakkeveen via:

Over Dokters van Morgen:
Antoinette Hertsenberg gaat voor Dokters van Morgen op zoek naar spraakmakende zorginnovaties en nieuwe inzichten. Ze bezoekt voor het reportageprogramma patiënten, dokters, ziekenhuizen en universiteiten in binnen- en buitenland. Hoeveel weten we al van het menselijk lichaam? En wat valt er nog allemaal te ontdekken?

Elke uitzending heeft een ander thema als uitgangspunt. Sinds 2017 hebben we bijna 20 uitzendingen gemaakt, over bijvoorbeeld de hersenen, onze darmen, het DNA, bacteriën, voeding als medicijn enz. Op onze website www.zorg.nu/doktersvanmorgen kunt u alle uitzendingen terugvinden. 

De volgende uitzendingen geven een mooi beeld van wat we maken:

Jon Brouwers
huisarts Bakkeveen

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie