Schat gevonden op Slotsingel

Vandaag 24 april vond ik een prachtige schat op de Slotsingel, het stuk bos achter Ecofeen.

Deze is daar stilletjes neergelegd, maar niet goed genoeg weggestopt. En dus voor een scherpe blik zomaar te vinden.

Zou diegene die deze schat daar zo stilletjes neergelegd heeft deze daar ook stilletjes weer weg willen halen.

 

Alvast bedankt

Geplaatst in: Algemeen, Oproepen

5 reacties op “Schat gevonden op Slotsingel

 1. Jockey zegt:

  Ook leuk voor de paarden die hier bijna dagelijks voorbij gaan. Vooral dat stuk draad !!

 2. AH zegt:

  Ik vind t ook vreemd dat de vinder het laat liggen. Ik zou het thuis in de kliko gooien en me er zelf niet prettig bij voelen als ik het zou laten liggen.

 3. Jacob de Vries zegt:

  nee, we laten het eerst even liggen om de eigenaar de kans te geven om het op te halen.

 4. AH zegt:

  Ik denk niet dat de eigenaar het ophaald. Die heeft het er bewust neergelegd, lijkt mij. Het levert nu gevaar op, of vergis ik mij daarin. Want als ik het zo zie is het iets waarin een dier verstrikt kan raken, met alle gevolgen van dien…

 5. jacob zegt:

  gisteravond zo tegen 21.30 uur reed er een auto over de Slotsingel. Ik dacht hé de schat wordt opgehaald maar nee, het waren mensen die (waarschijnlijk) een verkeerde afslag genomen hadden. Heb nu de troep maar opgeruimd.

  Het zou leuk zijn als de eigenaar er een bloemetje neerzet …….. een kleurig viooltje of zo.

Geef een reactie