Nieuws van de speeltuinen

Het is al enige tijd geleden dat er iets nieuws van de speeltuincommissie te melden is geweest. In deze onzekere tijden zijn de werkzaamheden van de speeltuinen toch weer van start gegaan. Met inachtname van de coronaregels zijn er ondertussen enkele toestellen in de Lytse Buorren geplaatst, ( zie onderstaande foto’s). De toestellen worden morgen vrijdag 24 april nog even gecontroleerd en voorzien van het nodige beton. Hierna wordt er volgende week nog 1 toestel geplaatst en ook dit toestel wordt dan verstevigd met beton. De verwachting is dat de toestellen op vrijdag 1 mei door de jeugd in gebruik kunnen worden genomen.

Op 11 mei wordt er een start gemaakt met het plaatsen van de toestellen in de speeltuin ’t Kampke. Zodra er een start wordt gemaakt met deze toestellen wordt u via deze site op de hoogte gehouden.

Natuurlijk moeten de speeltuinen daarna nog officieel geopend worden. Wanneer en hoe dat eruit gaat zien is nu moeilijk in te plannen. Als de samenleving weer in een rustiger vaarwater komt wordt dit door de speeltuin commissie bekend gemaakt.

Wij hopen u dan in goede gezondheid te kunnen begroeten.

Namens de speeltuincommissie,
Bart Arends

Geplaatst in: NAS

Geef een reactie