Koningsdag: Intocht Koning Afzetlint

Intocht Koning Afzetlint.

Vanwege de Corona lockdown in o.a. Nederland is een nieuwe regionale radiozender opgericht: Radio Afzetlint!

Alle horecagelegenheden zijn gesloten en dus ook ‘ons’ Café de Brink. Daarom bieden Frank Warnders, Nathan Toes en Jacobus Okkema via deze weg een audio kroeg om alsnog gevoelsmatig samen met alle luisteraars aan de bar te kunnen zitten met muziek. Doel is daarmee interactie en gezelligheid te creëren in de omgeving met een enorme hoeveelheid flauwekul en dom praat. Er wordt tijdens de uitzending met luisteraars gebeld, er worden luisterspellen gespeeld, moppen gedeeld, nieuws items voorgelezen en er worden uiteraard voor ieder die dat wenst muziek gedraaid.

Op Koningsdag stappen de drie heren op de huifkar en gaan vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur Live radio verzorgen terwijl zij door het dorp rijden met een aandoenlijk trekkertje (huifkar en trekker gesponsord door de Bosmanege Bakkeveen en Rosco Sloop- en Grondwerkzaamheden).
Deze activiteit doet Radio Afzetlint onder de noemer: Intocht van Koning Afzetlint. Koning Afzetlint is een leeuw…  herkenbaar door zijn lange zonnen. Wie dit precies is, wat het verband is met de intocht van Sinterklaas in december, waarom Koning Afzetlint op een huifkar binnenkomt en meer van dat soort vragen zullen we op Koningsdag niet beantwoorden.

Dit hele concept is namelijk slechts in 2 minuten verzonnen en slaat nergens op.

Dit betekent dus dat je de mannen van Radio Afzetlint op de radio zult horen, maar op een zeker moment ook voorbij je huisje ziet rijden voor een optimaal blije net niet helemaal lockdown radio Afzetlint beleving. Vraag je favoriete plaatjes aan en doe mee met de luistervragen voor dikke vette Radio Afzetlint prijzen! En laten we er zo alsnog met ons allen een heerlijke gezellige Koningsdag van maken!

Opmerking: het doel is om vermaak te bieden op afstand. Ook al vinden de heren van Afzetlint het heerlijk om fysiek bij de luisteraars te zijn: verlaat niet je tuin om naar de huifkar toe te lopen. Blijf dus op je eigen erf en houd afstand tot de huifkar met de heren van Radio Afzetlint. Er zijn andere wegen om met hen te communiceren (de chat op de website www.radioafzetlint.nl )

 

Radio Afzetlint

Geplaatst in: Koningsdag

3 reacties op “Koningsdag: Intocht Koning Afzetlint

  1. Sandra zegt:

    Was leuk geweest als jullie even langs onze d.j Patrick reden die hier draait op het boskkamp 😊

  2. Truus zegt:

    Ja niet gezien op de Boskkamp een beetje jammer

  3. Frank zegt:

    Het liefst hadden wij van 14:00 tot 20:00 straat voor straat het hele dorp doorgereden. Ons is vooraf geadviseerd om een relatief kort en snel rondje door het dorp te doen en volksoplopen te voorkomen en ook de grote parkeerplaatsen te mijden. Dit om problemen met de Handhaving te voorkomen.

Geef een reactie