Autodeur “ingetrapt”

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 april 2020 is de deur van mijn auto ingetrapt of op andere manier beschadigd.  De deur wil nog wel sluiten, maar het raam wil niet meer open.

De auto stond op de parkeerstrook van Aylvalân geparkeerd en er lag geen papiertje bij van de veroorzaker ….

Trienko Marinus
06 – 4768 5745

 

Geplaatst in: Oproepen

5 reacties op “Autodeur “ingetrapt”

 1. J zegt:

  Drie weken geleden ook in mijn auto ook een deuk getrapt

 2. Johan zegt:

  Loopt iemand rond in en rond het dorp die het met de regels niet zo nauw neemt. 1.5 week terug ook van alles uitgespookt op de Ikeleane. Inbreker die inbreekt in meerdere stacaravans en van jongetje die iets uit de auto van zijn vader zou halen, worden de autosleutels afgepakt. Vervolgens rijdt de dief er in de auto vandoor. Schijnt te zijn aangehouden inmiddels, maar de auto ligt in de kreukels. Weet niet of hij weer op vrije voeten is. Dief schijnt eerder op de Waldsang e.e.a. te hebben uitgevreten, volgens ingewijden.

 3. Dhr. J Klapper zegt:

  Super interessant en zorg wekkend, heeft u een bron, of ander bewijs tegen dit persoon? Mijn steun gaat uit naar de getroffenen.

 4. Johan zegt:

  Bron of bewijs? Ja hoor. Bij zeker twee stacaravans ingebroken en geld/ voorwerpen gestolen. Uit eerste hand vernomen. En van die autodiefstal door twee verschillende mensen vernomen, onafhankelijk van elkaar op verschillende momenten, uit directe bron. Politie is er ook een aantal maal geweest en heeft o.a. bloed aangetroffen en heeft e.e.a verteld. Ik ga hier uiteraard geen namen noemen, dat snapt u ook wel. Belt u anders met de eigenaren van de camping, wie weet willen zij hier over praten, al is het voor hen ook niet leuk.

 5. IT zegt:

  Zo te zien is de dorpel ook ingedeukt, dat lukt niet met een trap. Lijkt er meer op dat er een voertuig tegenaan is gereden of dat de eigenaar zelf langs een object is geschampt. Maar ik ben geen expert.

Geef een reactie