Meinsma-Fietsen: wel acties, geen feest

In verband met de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Coronavirus hebben wij om jouw en onze gezondheid te beschermen ervoor gekozen om het fietsfeest te annuleren dat gepland stond op 26, 27 en 28 maart 2020.
De informatie-avond op 26 maart gaat dus ook niet door.

De 10% kortingsactie blijft geldig tot en met donderdag 30 april. Op deze manier kan iedereen toch gebruik maken van de actie zonder dat er tegelijkertijd veel mensen in de winkel aanwezig zullen zijn. De komende weken ben je dan ook van harte welkom om het nieuwe aanbod fietsen te komen bekijken en de verschillende elektrische fietsen te proberen. Er zijn voldoende testfietsen aanwezig om de verschillen zelf te ervaren. Onze fietsspecialisten zullen er alles aan doen om je op een veilige, verantwoorde manier van alle informatie te voorzien.

Om je te laten profiteren van onze acties, gaan we de fiets die op vrijdagavond verloot zou worden, nu via Facebook verloten. Om kans te maken op deze nieuwe Sparta Pick Up dames- of herenfiets, kun je het bericht op Facebook liken en delen. Heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op de fiets? Stuur dan even een mail naar [email protected] en vermeld in de mail jouw adresgegevens zodat wij je kunnen benaderen als je de fiets gewonnen hebt. Donderdag 30 april 2020 maken wij de winnaar van de fiets bekend.

Wij zijn ons terdege bewust van het risico dat contact met zich meebrengt. Daarom bieden wij een gratis haal- en brengservice voor de reparatie van jouw fiets. Ook kun je jouw reparatie online zeer eenvoudig plannen op www.meinsma-fietsen.nl.
Fietsen is gezond en de omgeving waarin wij wonen prachtig. Op de fiets ontdek je de schoonheid van ons prachtige Friese landschap en kom je plekken tegen waar je misschien nog nooit geweest bent. Wij helpen je graag om een fiets uit te zoeken die helemaal bij jou past.

Het team van Meinsma Fietsen
www.meinsma-fietsen.nl

Geplaatst in: Bedrijven, Wandelen & fietsen

Geef een reactie